Over ons

Onderhoud en Reparatie

Ook voor service en onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. De professionele werkplaats staat continue tot je beschikking. Je fiets wordt op afspraak onderhouden waarbij we de wachttijd zo kort mogelijk proberen te houden zodat je geen enkel moment fietsplezier hoeft te missen. Voor kleine storingen aan een bij Rens Petiet Tweewielers aangeschafte fiets kunt u gewoon langs komen. Wij proberen dit dan gelijk voor u te verhelpen. Wanneer er kosten aan de reparatie verbonden zijn zullen wij vooraf een indicatie geven zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

In onze werkplaats verrichten wij ook speciale servicebeurten voor de fiets. Uw fiets wordt gecontroleerd op vele onderdelen, waaronder wielen, spaken, trapas, balhoofd, remmen, versnellingen en verlichting, en indien nodig afgesteld. Draaiende delen worden zonodig voorzien van nieuw vet en/of olie.

Goed onderhoud van je fiets is het halve werk. Bij regelmatig onderhoud gaat de fiets gewoon langer mee. 

 

Op alle nieuwe fietsen bieden wij een eerste onderhoudsbeurt volledig gratis aan, binnen drie maanden na aankoop. Zo ben je er zeker van dat jouw fiets na deze inrijperiode als nieuw blijft rijden.